Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 08. 2020. 11:10 1

Kupio ostrvo za PET MILIONA dolara: Sutra poklonio!

Jutjuber gospodin Zver kupio je ostrvo za oko 5 miliona dolara i odlučio da ga donira onome ko na njemu ostane najduže.

Džimi Donaldson, poznatiji kao gospodin Zver, trenutno je jedan od najpopularniji jutjubera, a svaki njegov video odmah po objavljivanju završava u trendingu. Pre nekoliko dana obavestio je javnost da je kupio ostrvo, a juče je otkrio da ga je već poklonio.

Okupio je deset prijatelja i pripremio im niz izazova, a ostrvo je dao onome ko najduže ostane na njemu. Video je pogledalo više od 17 miliona ljudi u samo jednom danu.

Video koji najavljuje da je kupio ostrvo objavljen je 13. avgusta i već je prikupio više od 27 miliona pregleda.Ovaj jutjuber je poznat po svojoj velikodušnosti i humanitarnim akcijama, nedavno je privukao pažnju kada je usvojio sve pse iz jednog azila, a redovno daje velikodušne sume novca pobednicima njegovih suludih izazova.Izazovi poput ko najduže može da izdrži na traci za trčanje dobija novac, ko poslednji pogebne iz uklete kuće dobija najnoviji automobile i izazov ko poslednji izađe iz bazena dobija nagradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati