Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 03. 2024. 12:00 6

"VBA i VOA idu u podstanare, u kontejnere?": Vlada poklanja zgradu Generalštaba Amerikancima (FOTO)

Ako je došlo do toga da je sedište naših vojnih obaveštajno-bezbednosnih agencija idealno za hotel, došlo je vreme da se VBA i VOA pakuju u kontejnere na točkove kao menjačnice na Merdaru, pada iz kontejnera služe vrhovnom komandantu, ovako je general Zdravko Ponoš, predsednik stranke Srbija centar, prokomentarisao nameru Vlade Srbije da pokloni zgradu Generalštaba firmi povezanoj sa Donaldom Trampom, a kojom upravlja Džonatan Kušner, rođak Džareda Kušnera, zet bivšeg predsednika SAD.

Ponoš je na društvenoj mreži X naveo da vlast poklanja Kušneru parcele sa ruševinama na uglu Nemanjine, a da one imaju izuzetnu vrednost.

- Ima tu jedan detalj. Uz ruševine, na katastarskim parcelama 969/1 i 804/2 su i zgrade u kojima su smeštene neke jako važne institucije - navodi nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije.

- Između ostalog, na parceli 804/2 je i tzv. Stara zgrada generalštaba u kojoj su danas smeštene VBA i VOA. Na parceli 969/1 je i tzv. Kula. U njoj je smešten veći deo Ministarstva odbrane, a tu sedi i ministar odbrane - dodaje on.

Upitao je i "poklanja li Vučić Kušneru i stanare uz zgrade, hoće li i njih Kušner da revitalizuje ili izbaci na ulicu"?

- Hoće li VBA i VOA morati da se sele u podstanare? Ako su došla takva vremena da je baš sedište naših vojnih obaveštajno-bezbednosnih agencija idealno za hotel, onda da se VBA i VOA pakuju pa u kontejnere, na točkove. Kao menjačnice na Merdaru. Pa iz kontejnera da služe vrhovnom komandantu - poručio je Ponoš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati