Slobodno vreme

Direktno.rs

24. 07. 2020. 09:14 0

Šta prvo vidite na fotografiji otkriva vaš najveći strah!

Leptir, jagoda, devojčica ... Šta ste prvo videli?

Da li su vaši strahovi povezani sa detinjstvom, roditeljima ili nečim drugim? Naša podsvest skriva mnoge emocije kojih možda nismo ni svesni. U psihologiji postoje testovi koji pomažu da se otkriju najdublja osećanja, i ona sa kojima se danas borimo. Ono što ste prvo ugledali na fotografiji otkriće vam koji vaš najveći strah.

Devojka

Vaše potisnute emocije najverovatnije potiču iz detinjstva. To može biti trauma od adolescencije, ranog detinjstva ili čak od samog početka života. Odnos sa majkom je ključan za emotivni razvoj. Na primer, ako je dete previše vremena provelo u bolnici odvojeno od majke ili je u detinjstvu primilo vrlo malo ljubavi od majke, moguće je da se to nesvesno odražava na različite strahove, kao što je na primer strahu od donošenja odluka.

Leptir

Leptir je simbol kome su pripisana različita značenja. Prema tumačima snova, vedar i živopisan leptir je znak nade, novih događaja u životu. Tamni leptir sa svetlim krajevima na krilima, baš kao i onaj na fotografiji, povezan je sa propuštenom prilikom za kojom žalimo. Takođe, leptir može ukazivati na izgubljeno poverenje ili nesvesni strah od smrti.

Jagoda

Ako ste prvo videli jagodu, to može ukazati da se bojite da će se vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas. Ljudi koji imaju ove strahove često su u vezama za one koje smatraju da nemaju budućnost. Moguće je da je ovo povezano sa lošim roditeljskim odnosom.Lobanja

Lobanja zapravo nije na slici, ali je to optička iluzija u kojoj drugi motivi stvaraju oblik lobanje. Ako ste videli lobanju, to otkriva koliko se plašite da ćete biti razočarani u druge ljude. Može se raditi i o strahu od sopstvene smrti ili smrti voljene osobe. Uzrok ovog straha može biti situacija iz prošlosti u kojoj ste se osećali bespomoćno.

Dva stabla

Drvo je simbol našeg korena i u ovom slučaju dva stabla formiraju most koji može da ukazuje na to da u vama postoji sukob koji još niste uspeli da rešite. Sumnje, strahovi ili sukobi sa kojima se borite i nikako ne možete da nađete rešenje za njih, lakše ćete ih ukloniti ako zatražite pomoć od nekoga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati