Slobodno vreme

Direktno.rs

12. 07. 2020. 19:49 1

Kako jedete sladoled, takav ste čovek!

Da li je u kornetu, čašici ili možda između dva biskvita, u posudi od vafla ili u kornetu sa kašikom. Omiljeni način jedenja ovog popularnog letnjeg slatkiša otkriva više o vama nego što mislite.

U kornetu

Vi ste osoba koji voli pravila i teško vam je da živite drugačije. Prema vama, sladoled ne treba jesti drugačije nego u kornetu, pa vas zato lako mogu iznenaditi drugi koji ga ne na taj način.

U čašici

Za vas se može reći da ste malo oprezniji u životu, ali isto tako i vrlo praktični. Ljudi vas rado pitaju za savet, jer znaju da niste slatkorečivi i da ćete im reći istinu, bez obzira koliko ona bila bolna, oni znaju da ste u pravu. Sladoled u kornetu vas nervira jer svuda curi, kaplje i po vašoj odeći.

Na štapiću

Vi ste definitivno sve samo ne dosadni. Volite izazove i plaši vas monotonija, predvidljivo ponašanje i strogo organizovan stila života. Ispunjeni ste pozitivnom energijom neočekivanih avantura, putovanja, šetnji, druženja.

U posudi od vafla

Ne zanima vas previše šta drugi misle i uvek želite da budete u centru pažnje, pomalo se izdvajate iz gomile i nosite se kao neka filmska zvezda. Znate da vam ne treba posuda od vafla da biste jeli sladoled, ali vi to tako jednostavno volite.

Između biskvita, kao sendvič

Volite da maksimalno uživate i da sebe nagradite. Kada se obradujete sladoledom, ne želite da to bude nešto obično, vi tražite veličanstveno iskustvo koje će obradovati vaše nepce. Može se reći da zaista volite torte, ali i sladoled, a u ovoj varijanti dobijate i jedno i drugo.

U kornetu, ali sa kašikom

Za vas se može reći da želite da ugodite drugima. Nekako želite da se stopite u masu sa kornetom, ali duboko u sebi žudite za tim da budete praktični, pa zato jedete sladoled na najlakši način.

Skoro rastopljeno

Volite izazove i uživanje, a izazov je kako jesti sladoled dovoljno brzo dok se potpuno ne rastopi, ali ne ispasti proždrljivac. Osim toga, omekšani sladoled je zaista ukusan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati