Savremena žena

Direktno.rs

01. 09. 2021. 09:12 1

Maska od meda i kvasca daje volumen i hrani kosu

Jedno od istraživanja je pokazalo da muškarci prvo na ženama primete kosu. Verovatno niste ni svesne koliko vaša kosa doprinosi uspešnom zavođenju jačeg pola. Kada nesvesno pređete prstima po kosi i prebacite je na stranu, takvi pokreti u njima bude divlje leptiriće. Zato je važno da vam kosa bude negovana.

Kako ne biste lutale i tražile koja to maska najbolje deluje na vašu kosu, predstavljamo vam masku od kvasca i meda. Učiniće da vaša kosa bude kao sa reklame i konačno ćete moći da kažete da postoji prirodni proizvod koji je pravi melem za kosu, a koji sami možete da napravite kod kuće.

Kosa će zahvaljujući ovoj specifičnoj kombinaciji dobiti neverovatan sjaj, sprečiti opadanje i pojavu peruti. Razlozi zbog kojih treba odmah da potegnete za kockom svežeg kvasca i kašikom meda su dovoljni.

Priprema

Jednu kocku svežeg kvasca pomešajte sa kašikom meda. Kada smesu izjednačite ostavite da odstoji sat vremena. Dobijenu smesu nanesite na teme i po dužini kose, uz blago masiranje. Nakon toga stavite najlonsku kapu i preko nje peškir. Ostvaite da deluje sat vremena.

Masku možete koristiti dva puta nedeljno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati