Savremena žena

Direktno.rs

04. 06. 2021. 06:08 0

Za poseban izgled, bez puno troška: Hit mikro trendovi

Letnji trendovi neretko su predvidivi, pa tako unapred znamo da će biti aktuelne haljine u svim mogućim varijantama, razigrani printovi, efektni topovi ili atraktivni šortsevi. Kupovina ovih komada svakako je dobra investicija jer ćete moći da ih nosite godinama, ali zato svake sezone imamo mikro trendove koji su naši najbolji saveznici kada želimo da udahnemo novi život svakodnevnim kombinacijama.

Mikro trednovi uglavnom su inspirisani modelima s modnih pista, na kojima viđamo mnogo kreativnih ideja, od kojih modni entuzijasti u svoj stil implementiraju samo one najbolje. Kada neku ideju usvoji veliki broj pripadnika modne elite, ona polako prerasta u mikro trend.

U nastavku pogledajte koji će mikro trendovi biti najaktuelniji predstojećeg leta i kako ih već sada nose omiljene zvezde sa Instagrama.
Košulje u jarkim bojamaAko redovno skrolujete Instagramom verovatno ste već primetili da su košulje u jarkim bojama jedan od trenutno omiljenih komada među influenserkama, a modne prognoze govore da će se taj trend nastaviti i tokom leta.

Raznobojni nakit

Nakon što smo prošle godine zavoleli raznobojni manikir, sada je red na nakit u razigranim bojama. Ovaj mikro trend inspirisan je 90-tim godinama, a komadi u jarkim i pastelnim tonovima uglavnom od plastike i gume su već sada hit.

Retro pletivoTrend heklanih komada mogli smo da predvidimo još krajem prošlog leta kad su haljine mladog brenda Cro-che za kratko vreme osvojile Instagram. Ovog puta čitava priča dobila je očekivanu nadogradnju, pa su osim haljina postali poželjni i svi drugi ručno izrađeni komadi.

Marama u kosi

Iako gotovo svi modni dodaci za kosu ostaju aktuelni i u mesecima koji dolaze, marame će definitivno biti najpoželjniji dodatak. Popularniji su nego ikad pre, a osim što će svakom stajlingu dati naročit efekat, pomoću mareme možete sakriti kosu ako nemate vremena da dobru frizuru.

Komadi sa trakicama

Efektne trakice trenutno su jedna od najvećih modnih opsesija među influenserima, a očito su bile podjednako inspirativne i dizajnerima jer gotovo svaka kuća u svojoj ponudi ima haljine, suknje, šortseve ili majice sa ovim atraktivnim detaljem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati