Savremena žena

Direktno.rs

09. 04. 2021. 15:45 1

Žena toliko štedi da sama vadi zube

Karen Hearn je nova zvezda trenutno veoma popularne televizijske emisije "Extreme Cheapskates". Ona je u potpunosti šokirala gledaoce kada je rekla da zbog svoje štedljivosti nikada nije otišla kod zubara, i da sve zube popravlja sama.

- Uštedela sam na hiljade dolara jer nisam odlazila kod lekara i zubara. Na primer, nedavno je počeo da me boli zub, htela sam da pustim da prođe sam, ali posle dve nedelje stanje se pogoršalo. Rešila sam da odem kod lekara, ali kada mi je rekao da će lečenje i ceo postupak koštati 1.800 dolara shvatila sam da mi je jeftinija opcija da ga prosto izvadim - rekla je i dodala da je odlučila da se vrati kući i da sama izvadi zub, uz pomoć supruga Granta.Par je napravio pravu malu kliniku u dnevnoj sobi, ali se bojao kako će se ovo kućno lečenje završiti. Sve u svemu koštalo ih je samo 10 dolara, a Karen je, iako u bolovima, zadovoljna uštedom.

- Bol će proći, a ušteđeni novac trajaće mnogo duže. Čak i da dobijem na lutriji, ne bih promenila ovu naviku - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati