Savremena žena

A. O.

01. 12. 2020. 14:02 0

Kozmetičarka objasnila kako da čuvamo lice zimi: Sve imate kod kuće!

Zima, boravak u zatvorenom prostoru, suv vazduh i grejanje. S druge strane napolju je hladno, vetrovito i vlažno. Sve to ostavlja trag na našoj koži u vidu bora, akni i mitisera. Kako pomoći svojoj koži? Lako!

Doba je korone, izbegavaju se saloni, a i gleda se da se uštedi. Međutim, da li to sve treba da sprečava da se brine o koži lica?

Pitali smo kozemtičarku Svetlanu Orlandić za savet i otkrila nam je da postoji maska za sve tipove kože koju možemo da napravimo za tili čas. Sastojke imamo svi u kući. Maska od meda

U posudu stavite veliku kašiku meda i na vrh noža malo soli, pa dobro umutite. Ako imate, možete dodati i malu kašiku maslinovog ulja.

- Pre nego što nanesete masku na lice, bilo bi poželjno da ga prvo naparite, ali ako niste u mogućnosti savetujem da uradite piling sa bebi grizom i malo vode. Posle ove procedure nanesite masu na lice, držite je 15 minuta pa se potom umijte mlakom vodom - pojasnila je kozmetičarka.Za dalje održavanje lica ona savetuje da se koristi jača masnija krema, ako je tretam urađen tokom dana.

- A za dame koje su masku nanele uveče najbolje je da nanesu noćnu kremu 30 minuta pre odlaska na spavanje - rekla je Svetlana Orlandić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati