Savremena žena

Direktno.rs

12. 03. 2022. 07:00 16

Beograđanke pre pola veka: Izazovne, a prirodne

Beogradski fotograf Branislav Bane Đorđević ovekovečio je izgled sugrađanki tokom 60-tih i 70-tih godina prošlog veka, a najupečatljivije na lepoticama tadašnjeg vremena je prirodnost i elegancija.

Mini serija fotografija, višestruko nagrađivananog fotografa Đorđevića privukla je pažnju mnogih na Instagramu, gde su se nedavno pojavile te slike.

Malo ko je posvećenije i strastvenije ovekovečio lepotu žena, eleganciju i modu."Kultura se gotovo vidi u svakom koraku. I lepo i izazovno a daleko od neukusa. Srećna vremena...", "Gde su tetovaže, napumpana usta, grudi kao balkoni u pozorištu, sve unifirmisane i glupave. I naravno skoro gole, ove žene na slikama su DAME", "Eto,čista elegancija prelijepa za oko, a bez da izbace botokse, silikone i ostale nebuloze", neki su od komentara.Jednostavno rečeno uživanje za oko i odmor za dušu! 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati