Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

13. 05. 2020. 18:55 0

Svekrva u belom na venčanju sina, fotograf joj objasnio

Jedan fotograf je bio primoran da fotošopira slike sa venčanja, pošto je svekrva prekršila dres kod i došla na proslavu u beloj haljini.

U Fejsbuk grupi “To je to, ovo je sramotno venčanje”, jedan gost je podelio fotografije sa venčanja na kojima se vidi maldoženjina majka, prvo u beloj pa potom u crvenoj haljini.

Svekrva, koja je bila obaveštena da nije prikladno da dođe u beloj haljini, pojavila se u dugačkoj i elegantnoj beloj haljini koja stvarno liči na venčanicu.

Ali na drugoj fotošopiranoj fotografiji, svekrva je u jarko crvenoj haljini koja je se slaže sa prslukom njenog paratioca.

Anonimni gost koji je podelio ove fotografije je naglasio da je fotograf promenio boju haljine na svakoj fotografiji. Mnogi u grupi su se složili da je svekrva preterala, ali i da je ovaj fotograf zlata vredan.- Bez razmišljanja bi unajmio ovog fotografa - napisao je jedan korisnik.

- Ako se neko, namerno, pojavi u beloj haljini na venčanju mislim da je potpuno razumno da ih zamolite da odu, pa čak iako je to svekrva - napisala je druga korisnica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati