Putovanja

Direktno.rs

12. 07. 2021. 17:43 0

Htela da otvori vrata usred leta: Zalepili je za sedište (VIDEO)

Putnica u avionu Amerikan erlajnsa je lepljivom trakom zalepljena za sedište, nakon što je navodno napala osoblje i pokušala da otvori vrata tokom leta prošle nedelje.

Na snimku koji je objavljen na internetu vidi se žena sa lepljivom trakom preko usana, dok su joj ruke i telo takođe zalepljeni za sedište.

Čuje se i kako viče: "Ti, ti, ti!", dok putnici prolaze pored nje na izlasku iz aviona, a osoblje ih mirno pozdravlja, prenosi New York Post.

Dvočasovni let 6. jula od aerodroma u Dalasu, Teksasu do Šarlota u Severnoj Karolini bio je odložena najmanje tri sata, pre nego što je najzad poleteo u ponoć. Međutim, sat vremena nakon polaska u letelici je izbio haos, navodi u opisu snimka osoba na TikToku.
Ona je dodala kako je osoblje upalilo svetla i počelo da trči prolazom, proveravalo toalet i torbe iznad glava putnika.

- Niko nije znao šta se dešava, dok se nije obratio pilot i rekao ljudima da ostanu na svojim mestima, a onda se pozvao na lošu situaciju u avionu - rekla je ona.

Ubrzo su saznali da je jedna od putnica rekla da mora da izađe iz aviona, a onda počela da lupa na vrata izlaza, govoreći da moraju da je puste.

- Mislim da je bilo potrebno pet članova osoblja da je savladaju. Smestili su je na sedište i zalepili trakom - objasnila je ona.
Amerikan erlajns je potvrdio incident, rekavši da je žena napala i ujela člana posade nakon što je pokušala da otvori vrata.

- Obuzdali smo je zbog bezbednosti i sigurnosti ostalih putnika i naše posade - rekli su iz kompanije.

Po sletanju aviona, radnici Hitne pomoći su je sačekali i odveli u lokalnu bolnicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati