Ljubav

Direktno.rs

01. 02. 2022. 22:14 0

Kako spavanje u odvojenim krevetima utiče na ljubav

Uvreženo je mišljenje da srećni ljubavni parovi spavaju u istom krevetu, a nesrećni odvojeno. Međutim, to baš i nije tako. Većina parova odluči da spava odvojeno, jer jedan od njih hrče, a ovaj drugi ima "lak" san.

U poslednje vreme, sve je više parova koji u grupama za ljubavne savete otkrivaju da su zbog kvaliteta sna odlučili da spavaju u odvojenim krevetima.

Ovi parovi uglavnom traže savete nekog stručnjaka ili drugih ljudi kako bi saznali da li će spavanje u odvojenim krevetima uticati na njihovu ljubav. Odgovor na ovo pitanje ima stručnjak za veze Nes Kuper koja kaže da nema ništa loše u tome da parneri spavaju odvojeno.

- Važno je sačuvati rutinu spavanja i ako je jedini način da se odmorite i mirno spavate taj da se odvojite od partnera u toku noći, onda to i uradite - savetuje Nes.

Ona dodaje da je veoma bitno da budete odmorni, prvenstveno zbog sebe, a onda i zbog partnera, jer kako kaže, sa umorom često ide i smanjena želja za intimnim odnosima.

- Iako je ovo dobra odluka zbog više stvari, ipak ne bi trebalo da je donesete tek tako. Razgovarajte s partnerom, ne dozvolite da se fizička razdvojenost u toku noći prenese i na dan - ističe Kuper.

Prema njenim rečima, ukoliko vaš odnos zahladni, onda bi trebalo da obratite pažnju na stvari koje vas zapravo muče, jer razdvojenost u toku noći ne može tako lako da dovede do toga.

- Normalno je da vam partner u toku noći fali, ali to ćete sve nadoknaditi pričom, maženjem, gledanjem filma pre nego što svako ode u svoj krevet. Kada donosite ovakvu odluku, veoma je važno da ste oboje saglasni, jer u suprotnom možete da napravite grešku koja će biti fatalna po vaš odnos - zaključuje stručnjak za veze Nes Kuper.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati