Ljubav

Direktno.rs

08. 02. 2021. 21:36 0

Da li znate razliku između ljubavi i strasti?

Ljubav i požudu je lako pomešati, a oni koji su to osetili na sopstvenoj koži, znaju da požuda vrlo brzo izgori...

Da li ste ikada bili s nekim u vezi, a odbili ste da odete na večeru ili u bioskop samo zato što vam se nije sviđalo šta partner/partnerka ima na sebi? Ako vas je bilo sramota da vas vide zajedno i radije ste otišli kući, onda tu nešto ne funkcioniše.

Nije sve u seksu, nešto je i u komunikaciji

Da li ste primetili da ste samo zainteresovani za seks, ali ne i za vođenje razgovora? Radije biste partnera napustili odmah posle seksa, nego prespavali kod njega/nje i zajedno dočekali jutro? Ako ne želite iskreno da saslušate tu osobu i pričate o pravim osećanjima, onda je to samo požuda.

Ljubav je kad razmišljate o budućnosti, a ne samo gde ćete sutra na večeru

Ako planirate godišnji odmor i ako vam ni u jednom trenutku nije prošlo kroz glavu gde bi vaš partner/partnerka voleo da ode, onda možda to nije "to". Ljubav je kada uključujete tu osobu u svoje planove. Bilo da se tu radi o običnom izlasku ili preseljenju, važno vam je njegovo mišljenje.

Koliko vam je važan izgled?

Ako vam se sviđa izgled te osobe i ujutru kad se probudi neispavana, onda znači da tu ima nečeg mnogo više od same požude. Kada je reč o požudi, nečija lepota može da nas opčini i tada se može dogoditi da potpuno zanemarimo karakter te osobe.

Ljubav nas tera da stvari držimo "stvarnim"

Kod strasti nećete pokazati svoje pravo lice. Mane ćete skrivati kao zmija noge i na sve načine ćete uveravati drugu osobu da ste savršeni.

U početku veze svi se predstavljaju u najboljem svetlu, ali posle nekog vremena, dosta je pretvaranja i želimo samo da budemo ono što jesmo. Ako druga osoba ne prihvata pokoju manu i povlači se čim dođe do problema, e onda je to razlog za uzbunu, piše Živim.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati