Ljubav

20. 01. 2021. 13:32 4

"Jedva čekam vakcinu zbog seksa sa oženjenima"

Iako joj nikad pre nije bilo problem da nađe oženjenog muškarca koji traži samo zabavu, 50-godišnjakinja kaže da trenutno njen seksualni život trpi zbog pandemije koronavirusa. I nije jedina.

Britanka Ketrin (50) je iz Lančestera već dve godine partnere traži preko dejting aplikacije za žene i muškarce koji traže afere i zabavu van braka.
Kad je posle razvoda opet počela da izlazi, Ketrin je, kaže, shvatila da joj "nikako ne odgovaraju veze sa slobodnim muškarcima, jer su oni ili prezahtevni ili se previše vežu".

Zato je počela da izlazi sa oženjenim tipovima za koje unapred zna da ne traže nekog za "pravu" vezu.

I premda joj, dodaje, nikad pre nije bio problem da nađe nekog ko traži samo zabavu, od početka pandemije koronavirusa njen seksualni život trpi.

Deluje da nije jedina.

Naime, u anketi dejting stranice IllicitEncounters na kojoj se upoznaju oženjeni muškarci i žene, čak je 65 posto ispitanika (od njih 1.500) reklo da "vakcinu jedva čekaju zbog vanbračnih veza", a 82 odsto onih koji traže afere tvrdi da im se odnos sa supružnicima drastično pogoršao od početka pandemije.

Ketrin kaže da je zadnju vezu imala s jednim oženjenim muškarcem tokom leta, kad su "korona mere" malo popustile, a od tad ništa.

"Očajna sam i jako usamljena... Ne tražim drugog muža, već sam bila u braku i bilo mi je užasno, samo želim da se zabavim - priznaje ova 50-godišnjakinja, ali su trenutno svi previše zabrinuti zbog koronavirusa, pogotovo oženjeni muškarci koji su jedini njen "tip muškarca".

Objasnila je i da je, baš zato što ima odnose sa oženjenim muškarcima, uvek oprezna i odgovorna - jer je sjesna da oni moraju da paze i na svoje supruge kojima ništa ne bi smeli da prenesu; ni polno prenosivu bolest, a ni kovid.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati