Ljubav

Direktno.rs

30. 11. 2020. 22:29 0

Rekordi u seksu: Najveće orgije, najviše orgazama, brzina...

Seks je područje večnog ljudskog interesovanja, pa ne čudi što se često istražuje. Otkrijte koje su službeno najveće orgije na svetu, koji je rekord u broju orgazama...

Najveći broj orgazama - za muškarce i žene

Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena sa 134 (s novim orgazmom otprilike svakih 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio puno skromniji - drži ga muškarac sa 16 orgazama u sat vremena.

"Lični" penis može da se donira

Najveći muzej penisa u svetu, onaj u islandskom Rejkjaviku otvoren je 1997, a danas sadrži i izlaže preko 300 primeraka penisa, uključujući i onaj od hrčka i 92 druge vrste. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji bi voleli da doniraju penis posle smrti, ali naučnici zahtevaju da takav penis ima neku značajnu posebnost.

Rekord u brzini otkopčavanja grudnjaka

Muškarci se često hvale veštinom otkopčavanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 u minuti, a impresivan je podatak da se pritom služio samo jednom rukom.

Najveće orgije

Najveće orgije u svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gdje je istovremeno opštilo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Moćna vagina

Najsnažnija vagina na svetu, prema službenim podacima, pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Kozhevnikovoj, koja svojim genitalijama može da podigne čak 14 kilograma. Kaže da je to rezultat svakodnevnog vežbanja vaginalnih mišića po pet minuta tokom 20 godina. 

Najveći penis, vagina i ...

Najveći penis koji meri 34,2 cm ima Amerikanac Džon Falkon, vagina od 48 cm Ane Svan iz Škotske (po opsegu glave deteta koje je rodila) do mlaza ejakulacije koji je leteo 579 cm Horsta Šulca - seks je nepresušna tema i područje za obaranje rekorda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati