Ljubav

Direktno.rs

26. 11. 2020. 22:07 0

Ne znate da li je dobra u krevetu: Pet stvari je odaju

Možda ste se "zaljubili do ušiju", ali ne zaboravite da nije svaki par kompatibilan u seksu.

Nije retka pojava da vam se neko dopadne, imate zajedničke teme i naprosto pomiliste da ste naišli na vašu drugu polovinu, ali onda se desi pravi fijasko i debakl kada dođe do prvog najintimnijeg spoja.

To može biti vrlo obeshrabrujuće. Onda nastavljate sa malo manje entuzijazma vezu jer vas je "kupila" nekim drugim stvarima, a u nadi da će se situacija sa seksom s vremenom popraviti. Nekada ne biva tako.

Ipak, postoje neke sitnice koje vrlo dobro nagoveštavaju da li je devojka dobra u krevetu.

Kako jede?

Dovoljno je da vidite da li u hrani uživa ili nasumice jede, tek da zadovolji primarnu ljudsku potrebu. Način na koji konzumira hranu, govori u prilog tome koliko se prepušta uživanju u njoj, a to je usko povezano sa njenim odnosom prema bilo čemu.

Izbor hrane

Ako nije odlučna oko toga šta bi iz menija izabrala, takva je i u ostalim stvarima. Odlučan izbor govori u prilog tome da zna šta voli, želi ne čeka inicijativu i vaša joj sugestija nije potrebna.

Slatkiši

Ne odbija desert - to je dobra znak koji govori o njenim načelnim potrebama za hedonizmom.

Ako se odluči za čokoladne deserete ili one od kafe, budite gotovo sigurni da imate posla sa strastvenom ženom. Vanilu biraju emotivci, a voćne kupove one koje vole avanture i sklone flertovanju.Ples

Ukoliko imate prilike da je vidite kako pleše, kordinacija njenih pokreta mnogo će reći o tome kakva bi bila u krevetu. Ne mnogo, ovo će reći sve!

I na kraju - poljubac

Ako se predano i strastveno ljubi, prislanjajući svoje grudi na vaša prsa, dobili ste bingo. Još ako ispusti udah zadovoljstva, dobar seks vam je zagarantovan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati