Ljubav

Direktno.rs

28. 09. 2020. 21:35 1

Savet ženama: Seks treba da bude na prvom mestu

Užurban način života šteti seksualnom, pa se ljudima često dogodi da zaborave koliko dugo već nisu imali odnos. Seks zbližava, a ako ne možete da nađete vremena jednostavno napravite kalendar vrućih susreta.

Pripremite utočište za seks

Poslovno okruženje polako se uvuklo u spavaću sobu u kojoj se nalaze računari, televizori i moblini telefoni. To remeti seksualni život i podiže nivo stresa. Zato je najbolje skloniti ih i stvoriti romantično okruženje u kojem možete u potpunosti da se posvetite sebi, piše Women's Health.

Fantazije su dobrodošle

Podići temperaturu u spavaćoj sobi ne treba da znači da morate da kupite seksi igračke ili vibrator, već mogu da posluže i male stvari poput čipkastog donjeg veša. Sama činjenica da se trudite partnera će uzbuditi, a pomoći mogu i fantazije. Ono što se odvija u vašoj glavi, a pomaže vam u krevetu dobrodošla je strategija.

Žene uzbuđuje i sado-mazo

Istraživanja su potvrdila da žene uzbuđuju vezivanje i sado-mazo igrice, pa ne čudi što je knjiga "50 nijansi sive" postala pravi hit. Sasvim je u redu probati nešto tako, ako vas to zanima. To samo može dodatno začiniti vaš seksualni život.

Seks za jednu noć može da bude odlično iskustvo

Seks za jednu noć može biti fantastično iskustvo, rekla je Zusman. Možda ne toliko ispunjavajuće kao seks u predanoj vezi, ali odličan izbor ako je to ono što obje strane traže. Važno je samo koristiti zaštitu.

Nemojte zaboraviti na predigru

Oralni seks i nježno dodirivanje osnova je dobrog seksa zato što su brojne erogene zone nevezane uz samu penetraciju. Predigra čini pola seksa i ne sme se podcenjivati.

Nemojte brinuti o seksu, delujte

Ako se bojite da će seks postati sporedna stvar u vašim životima, stavite seks na prvo mesto. Seksualna želja je kod žena posebno jaka što znači da one mogu pomoći svojim partnerima da ni njihova ne jenjava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati