Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Žena.hr ]

11. 07. 2020. 21:26 1

Muškarac želi devet stvari, ali NE SME DA PRIZNA!

Muško-ženski odnosi su vrlo komplikovani, a postoje stvari koje jedni drugima nikada nećemo priznati.

Za žene se često kaže da su mnogo komplikovanije od muškaraca, ali ni one nisu tako jednostavne, posebno ne kada su u pitanju njihove potrebe. Postoje određene stvari koje većina muškaraca želi od žena, ali to im nikada neće priznati, bilo zbog srama bilo zbog sopstvenog ega. Čini se da nekako misle da žene to znaju.

Predstavljamo vam devet stvari koje svaki muškarac želi ali nikada vam neće otvoreno reći.

Poštovanje 

Brojna istraživanja dokazala su da muškarci očajnički žude za poštovanjem žena do kojih im je stalo. Slobodno pitajte svog partnera i uverite se sami. Ovo je jedna od najvažnijih stvari za kojima žude, ali ne žele da priznaju. Povremeno mu pokažite da vam je stalo do njegovih ideja, mišljenja i osećanja i on će biti vrlo srećan. 

Divljenje 

Divljenje ide ruku pod ruku s poštovanjem. Vole kada im se žene dive, ali vaše divljenje mora da bude iskreno jer će oni prepoznati da li su vaši komplimenti iskreni ili ne.

Druženje 

Muškarci vole da provode vreme sa ženama do kojih im je stalo. Biće mu drago ako gledate utakmicu s njim ili mu se pridružite na kauču dok gledate omiljeni film. Naravno, svaki muškarac želi da provodi vreme sa prijateljima, ali to ne znači da ne vole da budu sa vama. Iz tog razloga pronađite načine kako da sa uživanjem provodite više vremena zajedno. 

Prijatan glas 

Oni stvarno cene ugodan ton ženskog glasa u vezi. U stvari svi volimo da čujemo nečiji umirujući i prijatan glas. Naravno, ne možete zadržati taj ton u onim trenucima kada ste ljuti, ali to je nešto na čemu se možete poraditi. U principu, to je nešto na šta bi svi trebalo da obratimo malo više pažnje, jer ljudi mnogo bolje reaguju jedni na druge kada im se priđe mirno i ljubazno.

Ohrabrenje 

Još jedna stvar koja im stvarno treba i cene je ohrabrenje. Za njih je važno da znaju da je žena koju vole je uz njih i da ih podržava u svemu što rade. Vaša vera u njega mu je veoma važna. To mu daje snagu da se suoči sa svim preprekama koje mu se nađu na putu. Zauzvrat, on će uvek biti uz vas. 

Priznanje 

Ponekad muškarci moraju da preuzimaju mnogo različitih uloga u svom životu, pa mu nekad spomenite da prepoznajete koliko je dobar partne, otac, sin, brat, prijatelj ... Retko se o tome priča, i on će ceniti činjenicu da ste to prepoznali i da cenite njegov rad.

Nezavisnost 

Muškarci vole svoju nezavisnost. To ne znači da žele stalno da budu sami, ali ponekad vole da imaju trenutak samo za sebe. Imajte na umu da ponekat treba da mu dozvoliti da bude sam i obavlja aktivnosti koje ga ispunjavaju i čine srećnim. 

Podrška 

Svima nam je potrebna podrška onih do kojih nam je stalo u životu, a muškarci se ne razlikuju od žena. Ako pokušava da postigne nešto, što će mu za uzvrat doneti unapređenje na poslu, budite mu podrška. Dajte mu do znanja da ste tu zbog njega i da ćete uvek biti tu. 

Žudnja 

Iako verovatno zna da ga želite, ponekad nije na teško da mu to otvoreno kažete. Muškarci obožavaju kada vide da žene žude za njima i kada se osećaju traženo. Uostalom, ko to ne voli? Flertuj s njim i pokaži mu da ga voliš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati