Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

28. 11. 2021. 07:17 0

Đuveč od pasulja: Jelo za sve generacije

Od sada ćete pasulj samo ovako spremati.

Sastojci:

500 g belog pasulja,

500 g polusuvih kobasica,

3 kašike paradajz pirea,

2 glavice crnog luka,

2 čena belog luka,

prezle,

peršun,

so,

biber.

Priprema: Pasulj skuvajte, pa u njega dodajte propržen crni luk, beli luk i sitno iseckan peršunov list. Posolite i pobiberite.

Podmažite vatrostalnu činiju i stavite polovinu pasulja. Preko pasulja stavite paradajz pire, odozgo poređajte sečene kobasice, pa ostatak pasulja.

Prelite sa malo ulja, pospite po želji prezlama i pecite u rerni na 200 stepeni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Ekskurzija nekad i sad

Zoran Živković [21.01.2022.]


Anketa

Koja vam je najlepša planina u Srbiji?

Rezultati

Video dana

Mačka deli plen