Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

13. 10. 2021. 06:39 0

Brzo i ukusno: Taljatele u crvenom sosu

Ako za ručak želite nešto brzo i jednostavno, a ukusno, onda su ove taljatele sa slaninom i sokom od paradajza koje se prave za 15 minuta idealno rešenje.

Sastojci:

300 g mesnate slanine,

500 g taljatela,

1/2 l soka od paradajza,

1 glavica crnog luka,

so,

biber,

origano,

suvi začin,

kari.

Priprema: Slaninu i crni luk iseckajte na sitne kockice i stavite zajedno da se proprže. Ne treba da stavljate ulje, već pustite da se prži u masnoći koju pusti slanina.

U proprženu slaninu i luk dodajte sok od paradajza i začine i pustite da ukrčka 5-10 minuta.

U pripremljeni sos dodajte prethodno obarene taljatele i izmešajte. Služite toplo, uz dodatak kačkavalja ili parmezana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Kolumna


Beogradski metro!

Zoran Živković [13.10.2021.]


Anketa

Ko je stvorio Dijanu Hrkalović?

Rezultati

Video dana

Dogodi se da dostava kasni, usled više sile