Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

15. 08. 2020. 07:05 0

Pohovano meso sa zanimljivim sosom

Služite sa prilogom po želji.

Sastojci:

prezle

timijan

brašno

2 jajeta

450 g mesa (svinjskog ili pilećeg)

so

biber

mast

2 čena belog luka

1 limun

kisele paprike

peršun

Priprema:
Posolite i pobiberite meso. Zatim uvaljajte u brašno, pa u jaja, pa i prezle u koje ste dodali timijan. Ispohujte meso na masti. Dodajte beli luk u tiganj i malo putera. Izvadite gotovo meso iz tiganja, pa dodajte limun koji ste iscedili, kisele paprike i na kraju seckan peršun. Prelijete sos preko mesa i servirajte.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati