Kuhinjica

Direktno.rs

25. 06. 2020. 16:39 0

Sin Džejmija Olivera "pretnja" slavnom ocu

Sin poznatog kuvara Džejmija Olivera, Badi (9), pravi je talenat u kuhinji, a to se može videti i iz snimaka koje ponosni otac deli na Instagramu. Do sada je probao da napravi domaće njoke, bananin hleb, sladoled...

Džejmi Oliver je izgleda preneo svoj kulinarski talent na decu, posebno na sina Badija, koji je objavio pet video toturijala. Pored njega, Džejmi i Džuls imaju još četvoro dece, a Badi i River su najmlađi.

U prvom videu, snimljenom početkom maja, Badi i njegova pomoćnica, sestra Petal, prave sladoled od banane, a u sledećem video snimku je pripremao salatu.

Potom je pokušao da napravi domaću testeninu, a pre toga je pravio i pileće ražnjiće na roštilju.U videu samouvereni mladić vešto započinje toturijal za pripremu hleba od banana, dok šeta po dvorištu.

- Zdravo ljudi, danas ću vam pokazati kako da napravite neverovatni hleb od banana.Badi uči sve Instagram fanove kako da naprave helb u deset koraka, koristeći deset sastojaka, počevši od premazivanja tepsije maslacem. Potom je omekšao puter, razbio dva jaja i sve pomešao.

Maldi kuvar naglašava da nije strašno ako imate grudvice u smesi, one ne predstavljaju problem, jer će se kasnije u rerni sve sjediniti. Zatim dodaje tri banane i govori: "Što je tamnija, to bolje".Viljuškom je ugnjecao banane i napravio kašastu smesu. Dodao je dve kašike meda i dve kašike soka od jabuke. Zatim je sve to pomešao. Nakon toga dodao je 250 grama brašna, a zatim prstohvat cimeta i mleveni orah. Takođe možete dodati i drugo koštunjavo voće, čokoladu i sušeno voće. Smesu je sipao u pleh, a na vrh je dodao naseckane banane. Potom je stavio hleb da se peče u rerni oko 50 minuta na 180 stepeni.- Ovo je super jednostavan recept, i želim da vas inspirišem da ga isprobate sami - sa osmeh je rekao mali Badi na kraju videa.

Džejmijevi obožavaoci su brzo primetili dečakov prirodni talenat pred kamerom.

Neki od komentara su bili: “Džejmi ima ozbiljnu konkurenciju!”

- Najslađi kuvar na svetu - napisala je jedna korisnica

- Kakav otac takav sin - zaključio je drugi korisnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati