Kuhinjica

Direktno.rs [ Izvor: Daily Mail ]

17. 04. 2020. 09:12 0

HIT Neuspele uskršnje poslastice "zapalile" mreže

Jedna korisnica Tvitera podelila je sliku svog propalog uskršnjeg kolača, a posle samo nekoliko minuta usledila je lavina komentara drugih tviteraša koji imaju isto iskustvo.

Korisnica iz Libije je okačila sliku neuspelog hleba od banane koji je napravila specijalno za Uskrs. Njena objava je nakupula više od 23.000 lajkova i komentara drugih ljudi koji su se suočili sa istim problemom.

Mnogi korisnici su pokušali da naprave kolač ili tortu, ali rezultati nisu bili onakvi kakve su očekivali.- Upravo sam napravila nešto što bi se mogla opisati kao najneuspešniji hleb od banane na svetu. Da imam divlje koze u svom dvorištu, bez razmišljanja bi im dala da ovo pojedu - napisala je Ejmi sa Tvitera.Malo pošto je objavila svoje remek delo, usledilo je masovno “hvaljenje” drugih korisnika koji su želeli da uteše Ejmi sa slikama svojih neuspelih uskršnjih poslastica.

Keli Hevel, iz Turske, podelila je fotografiju njenog hleba koji izgleda kao neuspelo pečeno pile.

- Ti si možda napravila najgori banana hleb, ali ja sam šampion koji je napravio najgori običan hleb.Ketan Joši iz Osla, objavila je sliku svojih neuspelih kolačića.

- Da li je hleb podjednako loš kao moji zečevi? - pita se ona.Krista Kreghton iz Los Anđelesa je podelila svoje neuspele mafine od banane.A još jedna korisnica iz Amerike je okačila svoju neobičnu kreaciju dodavši da je ovo trebao da bude lep pleteni krug od čokolade, karamele i banana.Kat iz Teksasa, se pohvalila svojim "uspelim" palačinkama od banane.Ali pobedu je možda odnela objava Marie Šauret koja je okačila sliku hleba od banana koji je malo zagoreo, ali zadržo “iznenađenje” u sebi. Slika govori više od reči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati