Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

01. 05. 2022. 07:38 0

Ribe se regenerišu, Jarčevi porodično

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

BIK

Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

BLIZANCI

Veliki su vaši planovi, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i neke obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

RAK

Svoje raspoloženje koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

LAV

Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna neka vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osoba koje volite .

DEVICA

Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas.  Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

VAGA

Ono što vas danas najviše interesuje je sve ono što je vezano za emocije. Nemojte biti usamljeni, ako već nemate partnera, već se okrenite ka prijateljima i porodici. Ukoilko ste u emotivnoj vezi, iskoristite dan za uživanje u ljubavi.

ŠKORPIJA

Vaša će raspoloženja danas varirati. U jednom trenutku ste odlično, u drugom već napeti i nervozni. Sačuvajte dobar odnos sa partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da provedete što više vremena sa njima.

STRELAC

Biće potrebno mnogo dobre volje da biste se usaglasili sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji razmimoilaženje u mišljenjima. Pomalo tenzičan i stresan dan za vas. Provlači se nezadovoljstvo zbog odnosa sa voljenom osobom.

JARAC

Nedelja za vama je naporna, a sada je trenutak da dan provedete sa osobama sa kojima ste bliski i koje volite. Moguće je da ćete otići na neko okupljanje ili posetiti porodicu. Mogućnost flertovanja u popodnevnim satima.

VODOLIJA

Neke stvari su danas profunkcionisale između vas i voljene osobe. Ono što vam je smetalo da se otvorite jedno prema drugom, sada je prevaziđeno. Iako je komunikacija bolja, pokušajte da ne pokrećete zahtevne I teške teme.

RIBE

Vi uvek punite svoje baterije u okviru doma, porodice, prijatelja. Ovo je dovoljno da vam vrati energiju koju ste u prethodnim danima izgubili. Zato, sa vama dragim osobama idite makar na zajednički ručak. Ili u provod i neko druženje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati