Horoskop

Direktno.rs

18. 02. 2022. 20:00 0

Ova četiri znaka se baš brzo ODLJUBLJUJU

Postoje ljudi koji su spremni ceo život da provedu sa jednom osobom i ne žele nikoga osim nje, dok postoje i oni kojima su ljubavne veze dosadne i slome srce partneru nakon nekoliko nedelja romanse. Ako želite da zaobiđete ovaj drugi tip, nije loše znati koja četiri horoskopska znaka brzo se odljubljuju.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će se verovatno odljubiti i povući pre nego što mislite. Blizanci znaju da budu izuzetno nepredvidljivi kada su u pitanju ljubavne veze. Ako ste u vezi sa Blizancem, morate da budete spremni na neočekivani prekid.

Vaga

Vage su sklone brzom prekidanju ljubavnog odnosa. Vrlo su strastvene, ali se dogodi da ponestane žara, pa u takvoj vezi ne žele da ostanu, Ali, Vage su najsrećnije kada njihova veza ostane intenzivna kao što je bila prvog dana kad su se zaljubile.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vrlo rano mogu da izgube interes za partnera i vezu. U jednom trenutku priznaju ljubav, dok već sledećeg dana mogu da dođu i da vam kažu da više ne osećaju isto. Njih možete da zadržite ulaganjem stalnog napora u održavanje veze, međutim ni to neće trajati zauvek.

Bik

Bikovi se takođe vrlo brzo odljube. Jedna greška je dovoljna da Bik izgubi interes za partnera. Malo je verovatno da će Bik ostati celog život sa jednom osobom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati