Horoskop

Direktno.rs

09. 11. 2021. 20:04 0

Muškarci 4 znaka nisu za stabilnu vezu

Ukoliko žudite za muškarcem koji će ostvariti sve vaše želje i fantazije, a i dalje ste na putu ka onom koji će vas potpuno razoružati, vreme je da obratite pažnju na ove horoskopske znakove, preporučuju astrolozi.

Na prvom sastanku sve može delovati idilično i obećavajuće, ali vaše srce može biti slomljeno nakon nekoliko meseci veze, ako izaberete izabranike koji su rođeni u ovom periodu. Stoga, sve vreme budite na oprezu.

Jarac

Oni mogu biti veoma muževni, markantni, posvećeni poslu i građenju budućnosti, a vas mogu u jeku najveće zaljubljenosti ostaviti pod izgovorom da se ne uklapate u njegov način života i planove za budućnost. Baš kada najmanje očekujte, to se može dogoditi.

Lav

Njihov temperament, urođena dominantnost i uloga vođe, može biti kobna kada je reč o ljubavnim odnosima, a nereko se dešava da će partner u rođen u ovom znaku svoje prioritete staviti ispred romanse. Odlazak u inostranstvo, poslovna prilika i uzbudljivija veza može ga udaljiti od vas.

Blizanci

Usled svoje neodlučnosti, sumnjičavosti i skrivenih emocija možete biti u nedoumici da li su njegova osećanja istinska i prava, a kada shvate da su duboko zagazili u ozbiljnu vezu, veridbu i moguće bračno zavetovanje, blizanci mogu odustati baš pred važan datum. 

Strelac

Velikodušni, galantni, zavodljivi, tako ih opisuju mnoge dame, a oni su skloni preljubama, flertovanju, tajnama, te nikada ne možete biti sigurne da li sa vama žele da ostvare iskren i otvoren odnos. Pre nego što uđete u vezu strelčevima, obavite konkretan razgovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati