Horoskop

Direktno.rs

19. 10. 2021. 20:05 1

Pun Mesec 20. oktobra: Posebno utiče na 3 znaka

U sredu, 20. oktobra očekuje nas pun Mesec koji ulazi u hrabri znak Ovna - ova nebeska energija inspiriše znakove Zodijaka da pronađu svoju unutrašnju snagu i suoče se sa svojim najvećim strahovima. Pun Mesec posebno veliki uticaj imaće na tri znaka.

"Pun Mesec u Ovnu verovatno će doveti međuljudske odnose do tačke ključanja. Ovan, čija je planeta Mars, jer vlada ovog punog Meseca, ali Mars je trenutno u Vagi - znak u kome ne voli da bude, jer dok je Mars simbol agresije, Vage vole mir", istakao je astrolog Rajan Markvart za "Bustle" objašnjavajući zašto će naredni period biti pun pasivne agresije i gotovo preteće atmosfere za neke znakove. A evo i za koje!

OVAN

Pripremite se, jer će ovaj pun Mesec i te kako da poljulja vaše samopouzdanje i način na koji doživljavate sebe. Borićete se mlakom energijom Vage koja želi da uspori i da pravi kompromise, a za vas će to biti frustrirajuće - volite brži tempo. Suočićete se sa osećajem bespomoćnosti i kao da ste zarobljeni od strane trenutnih okolnosti. U vama će kolati unutrašnji sukobi, te je najbolji savet da se neko vreme primirite, provedete vreme kod kuće i poradite na sebi i svojim emocijama. Probajte meditaciju ili pisanje svojih osećanja u dnevnik.

VAGA

Vaga će morati da u ovom periodu učestvuje u nekim raspravama, htela to ili ne. Pun Mesec naglasiće vaše sukobe u kojima ste pravili previše kompromisa što vas je dovelo do tačke da ostanete u neuravnoteženim, nesrećnim odnosima duže nego što bi trebalo. Iskoristite ovaj period da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Morate da presečete - da li su kompromisi koje pravite da biste usrećili bližnje zaista vredni toga.

JARAC

Stvari u vašem privatnom životu su prilično klimave. Posao vam je važan i trudili ste se da napravite balans između privatnog i poslovnog života, ali vam je sve teže da to postignete. Pun Mesec će intezivirati ovaj osećaj i sve vreme pratiće vas utisak da ste zaglavljeni između ove dve sfere i da nećete dobiti tu bitku. Morate da shvatite da je u redu odvojiti vreme za sebe i uživati u lepim trenucima. Iskoristite ove dane da se posvetite svojoj kući i sebi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati