Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

25. 08. 2021. 06:31 0

Ovnu poslovne ponude, Škorpije flertuju

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Mogućnost dobijanja poslovne ponude. Ipak, dosta toga je nedorečeno i ne savetuje vam se da se zalećete po ovom pitanju. Ukoliko je moguće, prolongirajte konačnu odluku. Neko preko poslovnog segmenta pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK

Bićete zbunjeni dešavanjima u poslovnom segmentu i moguće je da nećete odreagovati adekvatno ili u pravom trenutku. Dajte sebi više prostora za razmišljanje. Danas možete doći u kontakt sa osobom koja vam je već duže vreme privlačna i zanimljiva.

BLIZANCI

Imate vrlo važan dogovor tokom današnjeg dana. Ako je moguće, ostavite ga za popodnevne sate, jer ćete tada jasnije i objektivnije razmišljati i funkcionisati. Nesporazum u odnosu sa voljenom osobom može biti brzo rešen.

RAK

Obavite sve pripreme, jer vas očekuju važni sastanci i kontakti tokom ovog dana. Proverite sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Zanos i pojačana potreba za romantikom i senzualnošću u odnosu sa voljenom osobom.LAV

Danas se sjajne poslovne mogućnosti otvaraju pred vama. Potrudite se da ne budete arogantni i puni sebe u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Dozvolite i drugima da povremeno progovore po koju reč. Svesni ste da privlačite poglede suprotnog pola.

DEVICA

Osećate da nastupate sa više samopouzdanja, vratila vam se i sposobnost organizacije i analitičnost. Posvetićete se bitnim projektima i osobama na koje računate u poslovnom smislu. Mogućnost izlaska sa prijateljima i vrlo verovatno – novo poznanstvo.

VAGA

Možete biti nesigurni po nekim poslovnim pitanjima i u nedoumici šta da uradite. Potražite pomoć ili savet od kolege ili prijatelja. Odnos sa emotivnim partnerom danas je nedorečen i zbunjujuć po vas. Niste sigurni šta vam je činiti.

ŠKORPIJA

Kako dan bude prolazio, imaćete sve bolji odnos sa nadređenima. Neki vaši predlozi ili način rada konačno su došli u žižu interesovanja. Danas ste spremni za flertovanje, koje fino umotavate u prijateljstvo, pa je druga strana zbunjena.

STRELAC

U potpunosti ćete se „zakopati“ u obaveze i biti usmereni na kontakte sa saradnicima. Moguće je da ćete neke svoje planove staviti „na čekanje“. Verovatno je da ćete imati malo vremena za emotivnog partnera, ali i za svoje prijatelje.

JARAC

Osećate jednim delom rasterećenje kada je poslovni segment u pitanju. Neke stvari su se pokrenule i danas neuporedivo bolje funkcionišete. Uložite dodatne napore. U emotivnom segmentu – pokazaćete onu najlepšu stranu svoje ličnosti.

VODOLIJA

Vrlo podsticajan dan i dobra energija. Ipak, vodite računa da ne zaboravite na važne obaveze ili dogovore, jer će i to biti moguće. Neko vam daje signale da želi da vam se približi. Vi se ustručavate, iz samo vama znanih razloga.

RIBE

Danas vam se pruža i nudi dobra poslovna mogućnost. Što više budete razmišljali i što više budete tražili mane ovom dogovoru, sve više ćete biti nesigurni da li da prihvatite. Neki put treba rizikovati. Emotivno – bliskost sa voljenom osobom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati