Horoskop

Direktno.rs

09. 04. 2021. 18:56 0

Znakovi koji previše "biju glavu" o svemu

Možda se nesvesno zadržavate nad potencijalnim ishodom svake svoje odluke i analizirate nečije ponašanje do najsitnijih detalja. Ako je to slučaj, vi spadate među one koji su skloni prekomernom razmišljanju. Iako postoji mnogo faktora koji doprinose ovoj tendenciji, astrologija je veliki "krivac" za to. Možda niste znali, ali postoje znaci u zodijaku koji su skloni ka tome da previše razmišljaju o svemu.

Blizanci

Blizanac je znak koji savršeno vlada informacijama i kao neko kim upravlja planeta Merkur, on je veoma brz i aktivan mislilac koji ima snažnu tendenciju da previše razmišlja. Blizancima je takođe vrlo lako da se izgube u moru činjenica i informacija što može biti frustrirajuće. Ovo Blizanca može sprečiti da donese važne odluke u životu. Blizancu je potrebno da se seti da nije svaka stvar vredna njegovog "razbijanja glave" i da se sasvim uredu ostavite se nečeg čemu se ne nazire rešenje.Devica

Devica je još jedan znak kojim upravlja Merkur. Vrlo inteligentna i hiper-skoncentrisana na detalje Devica neće propustiti priliku da izanalizira svaku pojedinačnu reč koja je izgovorena, gest pa čak i misao. Devica je definitivno najorganizovaniji znak u zodijaku, a njena prevelika pažnja koju ukazuje detaljima je upravo ta koja je čini sklonom ka prekomernom razmišljanju. Iako ima tendenciju da bude perfekcionista Devica mora da uvidi razliku između važnih stvari za razmatranje i onih koje joj samo crpe energiju, "Bustle".

Vaga

Sasvim prirodno za jednu Vagu je da želi da ceo svet bude u ravnoteži. Ovaj znak je usredsređen na komunikaciju i uvek je u potrazi za harmonijom i pravičnošću. Takođe kada je u pitanju donošenje prave oduke Vaga je često žrtva beskonačnog ciklusa vaganja - za i protiv. Iako sagledavanje svih strana može biti korisno, sa Vagom u priči to često ide u krajnost. Vaga ne bi trebalo da se plaši donošenja bilo kakve odluke, jer čak i pogrešna odluka može uvek da se ispravi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati