Horoskop

Direktno.rs

09. 02. 2021. 20:43 0

Znakovi koje ne prihvataju NE kao odgovor

Već ste sigurno primetili da postoje znakovi koji su tvrdoglavi, uporni i teraju po svome, bez obzira na cenu.

To ih ujedno čini prodornim i superiornim u odnosu na druge. Apsolutna suprotnost od ovih znakova su Vage i Rakovi koje je lako pokolebati, pa će to svakako uticati na njihovu konačnu odluku.

Znakovi koji ne prihvataju "ne" kao odgovor su:

OVAN – Najtvrdoglaviji i možda ne najizdržljiviji znak, ali jedno je sigurno, a to je da ne odustaje od svojih zamisli. Ukoliko Ovan nešto naumi, to mora da bude tako, jer ide "glavnom kroz zid". Teško da ćete zaustaviti Ovna ukoliko on odluči nešto.

JARAC – Veoma temeljan i istrajan znak kroz vreme koji gradi svojubudućnost sporo, ali sigurno. Jarčevima možete da kažete ne, ali ako je njihov cilj da nešto bude potvrdno, onda će ka tome ići sporim, ali sigurnim koracima. U tome se i ogleda njihova nadmoć.ŠKORPIJA – Veoma prodoran znak, koji možda deluje tiho, ali je sve drugo nego slab. Škoprija uvek ide do kraja u svojim zamislima, pa čak i po cenu sopstvene štete. Škorpija nema strahove da će biti slomljena ida neće uspeti da se regeneriše. Zbog toga je i moćna.

LAV – Iako ima veliko dostojanstvo, ukoliko kao znak odluči da je nešto vredno truda, onda će sigurno i da pobedi. Lav je uvek svestan da vredi više nego drugi i to mu i daje prednost.

Sa druge strane, postoje znakovi koje je lako zaustaviti jer jednostvano odustaju. U pitanju su Rakovi koje emotivnost drobi kao osobe, a Vage odustaju jer nikada nisu sigurne da je odluka bila prava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati