Horoskop

Direktno.rs

19. 01. 2021. 18:42 0

Pun mesec u Lavu: Emotivni kolaps za četiri znaka

Nova era Vodolije je počela, pa je pred 2021. godinom veliko očekivanje da se izmeni sve staro, a to će se polako, ali sigurno dogoditi.

Sledeći veliki događaj koji nas očekuje je pun Mesec u znaku Lava 29. januara, koji će napraviti loše aspekte sa planetama iz Vodolije i Bika, pa treba da se pripremimo za psihološku krizu.

Mesec u Lavu je ponosan i želi da bude prvi u svemu, a to će pod pritiskom planeta iz Vodolije i Bika biti teško ostvarivo.

Kako je pun Mesec datum na koji ne treba da donosimo važne odluke, jasno je da ovaj 29. januar svakako treba da zaobiđemo i budemo oprezni, naročito ako ste Lav, Vodolija ili Bik u horoskopu.

Pun Mesec u Lavu najteže će pasti Bikovima, Vodolijama, samim Lavovima, ali i Škorpijama.

LAV – Vi ste na najvećem udaru od punog Meseca jer ćete prolaziti kroz psihičku krizi i sve će vam smetati. Ovo će direktno udariti na planete u Vodoliji, pa treba da očekujete i partnersku krizu. Neko do koga vam je stalo će vas verovatno razočarati nekim potezom. Budite oprezni i ne donosite odluke na brzinu.

BIK – Pun Mesec u Lavu donosi vam porodične probleme i brige. Kako će se to zajedno skupiti sa tenzijom na poslu, trpećete pritsak na svih strana. Jedno je sigurno, 29. januara se nećete dobro osećati i nemojte da krivite samo druge za svoja stanja.

ŠKORPIJA – Datum punog Meseca treba da zapišete jer će kriza na poslu kulminirati. Ozbiljno će vas nervirati situacija na poslu, a nećete moći ništa da promenite. Izbegnite konflikte na radnom mestu.

VODOLIJA – Ukoliko ste u braku, 29. januara je kritičan za odnos sa partnerom. Nećete imati mira, ni vi, a ni on, pa nekako treba da osnenete suzdržani. Vama je potrebna promena, a partner će odbijati da se složi sa vama.

Generalno gledano pun Mesec u Lavu 29. januara biće svima težak, stim što će navedeni znakovi imati manje šanse da se odupru njegovom snažnom uticaju.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati