Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

19. 02. 2020. 07:05 0

Horoskop za 19. februar: Blizanci u depresiji, Lavovi u haosu

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posla imate preko glave, pa biste najradije voleli da danas ne morate da idete nigde. Osećate sve veći pritisak odgvornosti, što vas guši. Ima znatno više onoga što morate nego onoga u čemu uživate. Uporno flertujete sa osobom vatrenog znaka ali se to shvata na pogrešan način. Budite konkretniji. Bole vas leđa.

BIK

Posao koji trenutno radite kosi se sa onim što zaista volite. To vam stvara prepreku za normalno funkcionisanje. Dobićete lepe vesti iz inostranstva. Jedna osoba sa puta planira da se vidite. Sami sebi stvarate pritisak zbog obaveza, pa ste često nesipavani.

BLIZANCI

Ustali ste na levu nogu, pa vas je poterao maler i na poslu. Sve radite sa pola energije, pa više odmažete nego što pomažete. Pomerate rokove na poslu jer debelo kasnite. Niste sposobni trenutno ni sebi da se posvetite, a kamoli partneru. Moguća je upala grla.

RAK

Imaćete važan poslovni susret u toku dana. Pošto je Merkur retrogradan, fokusirajte se na činjenice. Dodatna objašnjena će samo otežati dogovore. Jedna osoba vam šalje emotivne SMS poruke, ali nije sigurna šta tačno oseća prema vama. Prolazna depresivna faza.

LAV

Izbrojite do tri pre nego počnete sa poslovnim obavezama, jer vas očekuje haotičan dan. Iako se truidte da se organizujete najbolje što možete, prosto nije uvek sve do vas. Imate konflikte sa saradnicima. Očekujete veći novac. Ušli ste u bolju fazu sa partnerom, a uvidćete da će razgovor mnogo toga rešiti. Pazite na ishranu.

DEVICA

Sve vam smeta, a ni sami ne znate u čemu je problem. Iako to ne želite da priznate, sami sebi ste teški i zahtevni. Fokusirajte se na bitne stvari iako se sve prolongira. Nemojte da okrivljujete partnera za konfuzna stanja kroz koja prolazite. Prošetajte i ne analizirajrte mnogo ljude.

VAGA

Ne dopada vam se preterano ozbiljna atmosfera na poslu. Voleli biste da je sve opuštenije i mirnije, jer ne znate kako da se nosite sa strasom. Ne ulazite u rasprave sa Jarčevima. Partner je doneo odluku koja vam se ne dopada. Trenutno ne možete da utičete na njega. Lošije se osećate.

ŠKORPIJA

Raspravljate se već drugi dan ko je u pravu na poslu. Na kraju ćete ustanoviti da ste uzaludno trošili energiju. Telefon će vam zvoniti ceo dan i čućete veoma neobične zahteve. Loš dan za komunikaciju sa voljenom osobom. Budite oprezni u saobraćaju.STRELAC

Dobićete vest o nekom novcu koji očekujete. Prijatelj će vam ponuditi poslovnu saradnju. Stara ljubav misli na vas i to će vam ubrzo dati do znanja. Nerviraju vas sve osobe koje nisu odlučne šta tačno žele u životu. Osećate se mnogo bolje.

JARAC

Dan za svaku inicijativu. Uspećete da plasirate svoju ideju na poslu koja će dobro proći. Jedino vas brinu finansije, jer ste potrošili više novca nego što ste planirali. Neko kome je stalo do vas će vas danas iznenaditi. Sigurno izlazite na sastanak. Unosite više vitamina.

VODOLIJA

Danas biste se najradije pokrili ćebetom i nastavili da spavate. Ali ništa od toga! Vaše nesigurnosti dolaze do izražaja i sada kada vam se najmanje radi, od vas se najviše očekuje. Planirate da iznenadite voljenu osobu nekim poklonom. Osetljiva vam je nervna baza.

RIBE 

Na poslu možete da očekujete pogrešne izveštaje ili odgovore. Jarac će vam dati dobar prijateljski savet. Sunce u vašem znaku pruža vam priliku da nametnete svoje mišljenje među osobama sa kojima sarađujete. Iako ste mislili da ste dobro procenili osobu koja vam se sviđa, isplivaće nešto što niste očekivali. Poboljšanje zdravlja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati