Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

24. 01. 2020. 07:06 0

Horoskop za 24. januar: Vodolije menjaju život, Ribe isrpljene

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas se u poslovnom segmentu oseća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj meri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama.BIK

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspehom. Mlad Mesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promena.

BLIZANCI

Iz nekih dosta opterećujućih poslovnih problema ste izašli i trudite se da se što pre vradite u normalan modus funkcionisanja. Vreme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj.  

RAK

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspešno razrešili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka lepšim stvarima u životu. Mlad Mesec u polju kriza, promena, dugovanja – uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.  

LAV

Kao da je konačno sve došlo na svoje mesto. Jeste da se vi osećate prilično izduvano i iscrpljeno, ali u poslovnom segmentu danas neće biti opterećenja, pa ćete moći da se opustite. Mlad Mesec u polju partnerstava govori da su mnogi Lavovi pred velikim promenama u ovom segmentu.

DEVICA

U potpunom ste skladu i sami sa sobom, ali i sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imate dovoljno smirenosti, strpljenja, ali i odlučnosti da biste svaki razgovor uspešno završili. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice donosi promene radnog mesta, a nekima čak i preseljenje posla radi.

VAGA

Sve u poslovnom segmentu funkcioniše besprekorno. Nadate se da ste konačno završili sa jednim napornim periodom. Ne nadajte se previše. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, kreativnosti uvodi vas u fazu sa pojačanim emotivnim prilikama, ali I u period koji je dobar za pokretanje novih ideja.

ŠKORPIJA

Škorpije će danas rešiti sve probleme lakše nego što su mislile. Pritisak zbog finansija postoji, ali ga lakše hendlujete. Mlad Mesec u vašem polju doma, porodice, privatnih poslova – govori da je pred vama period velikih, iznenadnih promena u ovim segmentima.

STRELAC

Našli ste potreban mir i strpljenje da biste razrešili poslovne nedoumice ili neke situacije koje su bile aktuelne u prethodnim danima. Danas dosta korektan dan. Mlad Mesec u vašem polju dogovora, kretanja, okoline – govori da ulazite u fazu sa više poslovnih šansi i prilika.

JARAC

Posle napetih prethodnih dana, ovaj će vam dan doći kao melem na ranu. Mir, tišina, sve se odvija uglavnom bez problema, a vi imate više nego dovoljno vremena za sebe. Mlad Mesec u vašem polju ličnih vrednosti govori da će u ovom segmentu u narednom periodu doći do jačih promena.

VODOLIJA

Današnji dan je malo zamoran za vas, zato što ćete morati da budete skoncentrisani, a vama su misli trenutno na nekoj drugoj strani. Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti govori o tome da vi lično ulazite u period velikih promena, menjate svoj život drastično.

RIBE

Iako ste svesni da je mnogo toga još ostalo nerešeno, evidentno je da su se neke situacije u poslovnom segmentu smirile i stabilizovale. Osećate se iscrpljeno I jedva ćete sačekati kraj radnog vremena.Mlad Mesec u vašem polju podsvesti govori da ulazite u fazu u kojoj ćete rasvetliti mnoge nedoumice.  

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati