Korona

Direktno.rs

08. 09. 2021. 19:05 45

Vučiću, šta kriješ, o kakvim to lekovima priča Marić?!

Sada sam išao kod doktora Stevanovića, direktora Infektivne klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus - rekao je Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV Happy, nakon što su mediji objavili da je zaražen koronavirusom.

Tim povodom, poznati voditelj i novinar, Igor Brakus, imao je dva pitanja.

- Je l' može bilo ko da ide kod direktora Infektivne ili samo bliski SNS-u i koji to tačno lekovi prekidaju virus - upitao je Brakus.

Svesno ili ne, Vučićev omiljeni novinar je zaintrigirao javnost o kakvom leku koji prekida virus se tačno radi, te zašto javnost ne zna ništa o tome. 

Treba podsetiti da je naprednjački vođa krajem februara ove godine najavio kupovinu leka iz Nemačke, u vidu pilula, i da je za njih plaćeno 40 miliona evra.

- To su ovi eli, lili, eli, ne znam ni sam kako već, regeneron i tako dalje, naručili smo to, to đavolski košta, ali to je jedna pilula valjda spasava život, ne smem ni da vam kažem koliko - 40 miliona smo platili, nekih 2.000 pilula, nemam pojma, mi ćemo biti treći - Nemci, Šveđani, mi te pilule nabavljamo iz Amerike, otkud znam - rekao je Vučić.

Iako je naš portal nedavno pisao o tome kako je Vučić slagao u vezi nabavke ovih lekova, izjava Milomira Marića podgreva sumnju da su oni nabavljeni samo za uzak krug Vučićevih podanika, dok običan svet umire po bolnicama i nema mogućnst da ih primi i leči lično dr Stevanović.

Zato javnost ima prava da zna o kakvim lekovima govori Marić i zašto nisu dostupni široj populaciji. Zašto vlast ćuti o postojanju takvih lekova?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati