Korona

[ Izvor: Danas ]

03. 09. 2021. 23:23 0

Novi Pazar: Kovid bolnica sve punija

Kovid odeljenja, novopazarske Opšte bolnice, sve su punija. Prema podacima, koje je, danas, saopštio Gradski štab za vanredne situacije, prethodnog dana, leči se 176 zaraženih - Infektivno odeljenje 54, Grudno odeljenje 47, Odeljenje ORL 25, Respiratorna jedinica šest, Interno odeljenje jedan i 40 je u privremenoj bolnici i Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji.

Juče je hospitalizovano 35 obolelih - 25 iz Novog Pazara, osam iz Tutina i dva iz Raške. Na lečenjima je najviše Novopazaraca, slede građani Tutina i ostalih susednih opština. Od ukupnog broja, šest najteže obolelih je na respiratorima i četiri je na kiseoničkoj terapiji. Od posledica zaražavanja koronavirusom preminula je jedna osoba iz Raške.

Testiranjem je registrovana još 81 osoba inficirana ovim virusom. Brzim antigenskim testovima, od 137 testiranih, evidentirano je 57 pozitivnih i još 24 zaražena registrovano je PCR metodom.

Broj pregleda u kovid ambulanta prešao je 300. Juče je pregledano 306, više od pola, 161 bilo je na prvom pregledu sa simptomima koronavirusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati