Korona

Milan Zarić

15. 09. 2020. 17:32 8

"Dr Kon, da li je bezbednije na SNS proslavi nameštenih izbora?

"Letovati u Crnoj Gori je loš izbor u ovom trenutku. Trenutno je bezbednije biti na Infektivnoj klinici uz korišćenje maske nego na mestima maksimalnog prenošenja infekcije, poput recimo zabava u Crnoj Gori", izjavio je epidemiolog Predrag Kon, koji je izazvao burne reakcije na Tviteru.

Među onima koji su imali šta da kažu članu Kriznog štaba je bio i profesor Raša Karapandža, inače šef Katedre za finansije na EBS Univerzitetu u Vizbadenu.

Oglasio se na Tviteru i ukazao na dvostruke aršine Kriznog štaba, posebno se to odnosi na period pre parlamentarnih izbora 21. juna, na kojima se unapred znao pobednik.

- Da li je bezbednije biti na proslavi pobede SNS na nameštenim izborima? Ili prisilnom okupljanju zaposlenih u "Krušiku" na predizbornom mitingu SNS-a? - pitao je Kona profesor Karapandža.

Takođe, na Tviteru je Karapandža ponovo podvukao da su lažirani podaci Kriznog štaba, kada je reč o obolelima i zaraženima.

- Zarad fotelje je lagao. O broju zaraženih, o broju umrlih, a i o broju aktivnih slučajeva. A i dalje laže. Bukvalno se nijedna brojka ne slaže sa drugom - istakao je profesor na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati