Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 02. 2023. 21:59 162

Nestorović: CIA ubila Teslu, zemljotres u Turskoj izazvali Amerikanci!

Čovek koji je poslat na izbornu listu Dveri da bi Boška Obradovića ugurao u Skupštinu, član Kriznog štaba Vlade Srbije ponovo briljira! Dr Branimir Nestorović danas je ekskluzivno obavestio javnost da su "zemljotres u Turskoj izazvali Amerikanci zbog okretanja Erdogana Rusiji!".

Međutim, ni tu se nije zaustavio:

- Ovo je primer kao deluje tajno oružje Teslino zbog koga je CIA ubila Teslu. On je bio na tragu toga da napravi moćno oružje koje menja vreme, izaziva zemljotrese, stvara kiše... - naglasio je dr Branimir Nestorović.

Da podsetimo, dr Branimir Nestorović je redovni profesor Medicinskog fakulteta, nosilac ordena Karađorđeve zvezde predsednika Srbije, medicinski cirkuzant vlasti i čovek koji je 15 dana pre poslednjih izbora izvučen kao poslednji adut i poslat na izbornu listu Dveri i tadašnjeg POKS-a, da bi ih svojom popularnošću nekako ugurao u Skupštinu Srbije.

Kao glavno medijsko lice Kriznog štaba Vlade Srbije, u jeku pandemije pozivao je da se korona leči rakijom i slao žene u šoping u Italiju, a to što poslednjih meseci izgovara na režimskim medijima i u tabloidima graniči se sa zdravim razumom i nemoguće je i prepričati.

Njegov koalicioni partner Boško Obradović se nije oglasio povodom ove izjave dr Nestorovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 162

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati