Kolumne

[ Izvor: Ivan Milanović ]

27. 03. 2023. 14:46 6

Realna slika Srbije

Realnost nasuprot imaginacijama. Naša realnost je mnogo tužna i nije ona koju nam žele predočiti preko "ružičastih" i "srećnih" kanala. Sve je to samo jedna fikcija.

Jedna imaginarna stvarnost koja ima za cilj sveopštu manipulaciju kao vid želje za očuvanjem apsolutne vlasti i moći.

A danas se u Srbiji svakodnevno vređa inteligencija, ovde se od pametnih prave idioti, ovde ne postoji vera u budućnosnost, ovde se ubija svaka normalnost, progone se neistomišljenici, gde za blud, razvrat i kriminal nije sramota, gde se ne ceni poštenje, pristojnost i obrazovanje već veze, kontakti i partijska knjižica, gde su prava obezglavljena, a običan čovek prepušten sam sebi...

To je današnja Srbija.
I koliko god nas ubeđivali da ih je sramota koliko dobro živimo, da smo epohalno uspešni... Znate šta, mene je sramota da živim u državi u kojoj caruje siromaštvo, kriminal i korupcija! Sramota me je kada vidim ko je ministar, predsednik skupštine, predsednik države...
A kada izađete iz Srbije, tek tada vidite koliko zapravo Srbija zaostaje za drugim zemljama u svakom smislu! To je rezultat presvučenih radikala koji su svojom vladavinom doveli Srbiju u katastrofalno stanje! A vlast koja ne poštuje vladavinu prava, slobodu medija, govora, koja ne trpi kritiku, ta vlast mora da ode!

Ivan Milanović

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati