Kolumne

[ Izvor: Danas/Dr Miro Čavaljuga ]

26. 03. 2023. 13:31 10

Uništenje "Torlaka" je izdaja zemlje

Strateški element celog zdravstvenog sistema i države Srbije dospeo je na takve grane da nije u stanju da proizvede ni najstarije i najjednostavnije vakcine, iako je nekad bio jedna od najpoznatijih svetskih institucija. Šta se dogodilo? Ništa posebno, u ovakvoj Srbiji. Institut je upropašten. Serijom loših i zlonamernih odredbi; lošim, arogantnim i nesposobnim rukovođenjem, posebno...

Strateški element celog zdravstvenog sistema i države Srbije dospeo je na takve grane da nije u stanju da proizvede ni najstarije i najjednostavnije vakcine, iako je nekad bio jedna od najpoznatijih svetskih institucija.

Šta se dogodilo?

Ništa posebno, u ovakvoj Srbiji. Institut je upropašten. Serijom loših i zlonamernih odredbi; lošim, arogantnim i nesposobnim rukovođenjem, posebno u zadnjoj deceniji, došao je u stanje da u njemu nema niko ko stvarno ume da radi. Rasterani su ljudi. Zašto?

Pitajte rukovodstvo.

Građani Srbije, oni koji shvataju važnost Torlaka i oni koji to nisu u stanju, a zajednički ćute, jer ih to ne zanima, ipak moraju da se zapitaju: zašto je Torlak u ovakvom stanju?

Šta je sa Ministarstvom zdravlja? Bavi se efemernim pitanjima, tipa penzionisanje onih koji su za penziju i zabranom pušenja? Čiji je interes da se upropasti Torlak i ko je to uradio? I zbog čega? Uništenje Torlaka je izdaja zemlje i treba da se sankcioniše upravo na taj način i zbog takvih dela!

Šta uopšte radi ministarka zdravlja, ali i da li zna značenje Torlaka? Reč je inače o osobi koja je pre više meseci predložila smenu direktorke klinike „Laza Lazarević“, od čega nije bilo ništa… ali ni njene ostavke. Jer ako ne može da provede svoje ideje, šta će na tom mestu? Čime se bavi? Sunovrat srpskog zdravstva dobija ubrzanje.

Ne znam ko uopšte može da ga zaustavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati