Izbori 2024

[ Izvor: Tekst i Foto: Žiginfo.rs ]

03. 03. 2024. 12:45 44

Ovo je rokovnik koji otkriva sve kombinacije SNS-a u Grockoj: Smederevci, Karavukovčani i ostali građani (FOTO)

U GO Grocka, od rane zore na terenu su aktivisti SNS-a koji u kampanji "od vrata do vrata" sakupljaju kapilarne glasove.

Čitaoci Žig infa javili su da su od jutros aktivisti SNS-a, viđeni u svakom mestu na teritoriji GO Grocka. Većina je dovedena iz vojvođanskih mesta, a po grupama idu zajedno sa po nekim članom iz lokalnog odbora naprednjaka. U Pudarcima, zajedno sa aktivistima SNS-a viđen je i predsednik Grocke, Dragan Pantelić.

Na pitanje zašto je potrebno da ljudi sa strane, koji su došli sa autom novosadskih tablica, u njegovom rođenom mestu rade kampanju i da li je tu zapravo reč o nesposobnosti lokalnog odbora, Pantelić kaže da su oni tu samo da ih kontrolišu.

Međutim, Žig info je došao do rokovnika jednog od "kontrolora", kako ih zove predsednik Grocke, u kojem se otkriva do detalja kampanja SNS-a za predstojeće gradske i lokalne izbore. 

Prema tom dokumentu, izbori će biti 28. aprila, a za područje Grocke organizovana je grupa Gorana Đakovića iz Odžaka, Karavukova i drugih mesta, koji je u izuzetno dobrim odnosima sa Andrejem Vučićem. 

U "rokovniku" se nalazi i tačan broj upisanih glasača po biračkom mesti, kao i da li treba pomoć aktivista „sa strane“. A ako pogledamo koji se aktivisti daju u "ispomoć", videćemo da su to stanovnici Odžaka, Karavukova, Smedereva, Bački Petrovac, Kulpin i drugi gradovi. 

U ovom rokovniku "Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja" nalazi se i tačan podatak koliko je sigurnih glasova do sada obrađeno, u odnosu na njihov celokupan broj. Takođe, nalazi se i spisak rezervisanog smeštaja za, kako kaže predsednik Grocke, "kontrolu" iz Novog Sada.

- Ne ulaziti u raspravu o lokalu, pričati samo o Vučiću - uputstvo je za aktiviste iz rokovnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati