Izbori 2020

Direktno.rs

07. 07. 2020. 16:02 3

PSG na Novom Beogradu dobio 2.683 glasa manje od broja potpisa!

Pokret slobodnih građana potvrdio je pretpostavku da broj potpisa koje jedna lista može da prikupi kako bi učestvovala na izborima, ne mora nužno da bude jednak broju dobijenih glasova. U slučaju Pokreta slobodnih građana, stvar je još tragičnija, jer je pokret na Novom Beogradu dobio 2.683 glasa manje od broja potpisa.

- Na Novom Beogradu PSG je sakupio 5.002 potpisa podrške za izlazak na izbore i 2.319 glasova na izborima - glasi objava jednog tviteraša na ovoj mreži, koji je i pokrenuo ovu diskusiju.

Inače, ovo nije jedini primer da velliki broj građana kritikuje Pokret slobodnih građana i njegovog predsednika Sergeja Trifunovića zbog učestvovanja na izborima, imajući u vidu činjenicu da je Trifunović bio jedan od najglasnijih zagovornika bojkota izbora zbog neregularnosti i nefer uslova, pre svega neslobodnih medija.

- Pozdravite vašu majku, preporučujem Vašu majku u javnu kuću i slične mudrolije mlađahnog političara daju svoj pun doprinos i onako infantilnoj glasačkoj masi. Čak je i njih onako otupele i zombirane uspeo da pogodi u živac - glasi jedan od komentara.

A sve je veći broj i onih koji zameraju Sergeju njegovo javno ophođenje i manir komunikacije. U pomenutom tvitu se citira Sergej koji je ispred štanda u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu rekao jednom građaninu da pozdravi svoju majku.

@WhistlerDick da li je i ovaj podatak izmislio @SasaRadulovich? Otvorio ti oČi kod Olje, prevukli te tvoji klinci žednog preko vode - glasi jedan od komentara.Jedan tviteraš se u komentaru osvrnuo na gostovanje Sergeja Trifunovića i Saše Radulovića u "Utisku nedelje", međutim, glumac nije odgovarao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati