Beograd

Direktno.rs

19. 07. 2024. 16:26 7

Vagić (SSP): Da li je trava u Beogradu na vodi bitnija za SNS od građana Grocke

"Napolju žega, u kućama meštana Vrčina, Ritopeka, Boleča i Grocke, opet suve česme. Travnjaci u Beogradu na vodi se redovno zalivaju, a naši sugrađani na temperaturama od 40 stepeni ostaju bez osnovnog prava na vodu za piće", izjavio je danas Željko Vagić, predsednik Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Grockoj.

Vagić je podsetio da je izgradnja regionalnog vodovoda Makiš-Mladenovac trebalo da reši problem vodosnabdevanja za sva naselja duž trase vodovoda kao i da je do 2012. godine uspešno je završena prva i komplikovanija faza, u dužini od 27 km od Petlovog brda do Zučke kapije. Od kada je SNS došao na vlast, nije bilo volje ni znanja da se završi druga faza u dužini od 25 km, a kada će, niko ne zna.

"Aktuelna vlast je sposobna samo za izborne mahinacije i podelu fotelja u opštini, a nigde ih nema kada treba da rešavaju nagomilane probleme građana. Stranka slobode i pravde nije izašla na izbore u Grockoj 2024. godine jer nije želela da legitimizuje krađu, ali nas to neće sprečiti da se borimo protiv bahate i nesposobne vlasti kako bi i građani Grocke imali bar osnovne uslove za život", zaključio je Vagić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati