Beograd

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2023. 15:42 9

"Vidi se da nije odavde" Vozač GSP oduševio ljude (FOTO)

U nedostatku domaćih vozača, privatni prevoznici koji voze na gradskim linijama angažovali su šofere iz Šri Lanke, a ono što je jedan od njih uradio, odmah je završilo na društvenim mrežama. Ovaj vozač iz Šri Lanke, koji vozi na liniji 32, pauzu na okretnici kod Vukovog spomenika iskoristio je da - očisti autobus. Taj njegov potez oduševio je mnoge.

- Vozač autobusa 32 iz Šri Lanke je u toku pauze na okretnici izašao da čisti autobus - napisao je jedan korisnik Tvitera koji je priložio i fotografiju.

Mnogi korisnici društvenih mreža pohvalili su ovog vozača.

- Veoma pažljivo voze, kada zatvaraju vrata polako kreću, ne jurcaju kao ovi naši. Jednom sam išao na Banjicu i posmatrao vozača, oduševio me je - navodi se u jednom od komentara.

- Odmah se vidi da nije odavde  - dodao je još jedan korisnik Tvitera.-  U Aziji je to normalno kod vozača. Dok čekaju nove mušterije obavezno se licka, taxi, tuktuk...

- Ovo u Beogradu nikad nisam videla, nikad.

Iako su neki pisali da vozači čak i treba da čiste svoje autobuse, većina je konstatovala da tako nešto do sada nikada nije videla, i da je ovo svakako pohvalan potez vozača iz Šri Lanke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati