Beograd

Direktno.rs

13. 06. 2023. 13:16 18

PIO fond za zakup zgrade filijale daje gotovo 50.000 evra MESEČNO!

Služba filijale PIO fonda Novog Beograda privremeno se preselila iz Bulevara umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu - Venizelosova 31 na Dorćolu, zbog rekonstrukcije objekta. Filijala PIO fonda biće na novoj lokaciji više od godinu dana (390), a mesečni zakup na novoj lokaciji košta gotovo 50.000 evra!

Zbog neophodne rekonstrukcije objekta, od srede, 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno se izmešta iz Bulevara umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu - Venizelosova 31 na Dorćolu. Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika, kao i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih, navodi se u saopštenju PIO fonda iz 24. aprila 2023. godine.

U odgovoru na poslaničko pitanje, PIO fond je obelodanio da će mesečni zakup prostora u Venizelosovoj ulici koštati 48.477,36 evra!

- Zbog potrebe adaptacije i rekonstrukcije zgrade Fonda na adresi Buleaar umetnosti br. 10, Fond je zakupio poslovni prostor u Benizelosovoj ulici br. 31. Cena zakupa iznosi 19 evra, bez PDV, po kvadratnom metru, u dinarskoj protivvrednosti na dan fakturisanja po srednjem kursu NBS, što mesečno ukupno iznosi 48.477,36 evra - navodi se u odgovoru PIO fonda koji potpisuje predsednik Fonda Relja Ognjenović.Osim paprene cene zakupa, Fond papreno plaća i račun za struju.

- Račun za struju za ovaj poslovni prostor iznosi prosečno mesečno 449.500 dinara - dodaje se u odgovoru.

Radovi na objektu su počeli 8.5.2023, a rok za završetak 1.6.2023. (390 dana).

S obzirom na to da će na novoj lokaciji filijala PIO fonda biti gotovo 13 meseci, samo za zakup će se izdvojiti neverovatnih 600.000 evra, plus troškovi električne energije od oko 4.000 evra mesečno!
Direktor PIO fonda je Relja Ognjenović, poznat po tome što je delio penzionerima drva u SNS jakni, zatim je članovima SNS delio frižidere, drva TV, a u žiži javnosti je završio tokom kontramitinga SNS, kada je razgovarao sa predsednikom pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanjom Šarovićem i istakao da je "ponosni prijatelj porodice Vučić".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati