Beograd

Direktno.rs

14. 02. 2023. 13:39 4

Gođevac (SSP): Bager je zaštitini znak Vračara zahvaljujući SNS

Bojana Radaković, gradska sekretarka za urbanizam i građevinske poslove je juče briljirala na RTS-u kada je najavila da će štititi gradsko jezgro, posebno pomenuvši Vračar - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

Bager je od 2016. godine zaštitni znak Vračara, to nam je priuštila SNS gradska i opštinska vlast. Svaki dan ili se ruši neka stara zgrada, urušava postojeća zbog radova na parceli do ili pročitamo šaljiv naslov o gradnji "ko na Vračaru".Građani u drugim krajevima Beograda već govore o tome da im ne treba "vračarizacija" kao sinonim za preteranu izgradnju, lošu infrastrukturu i lomljenje duha jednog kraja. Sada nam bivša podsekretarka za urbanizam i građevinske poslove i sadašnja sekretarka govori o tome kako će da čuva jezgro grada. Da stvar bude gora, Sekretarka nemuštim jezikom govori koliko je zabrinuta divljom gradnjom na Vračaru koju je dozvolila njena uprava.Stranka slobode i pravde Vračar se zalaže za prave vrednosti i opstanak našeg Vračara onakvog kakav jeste, za povećanje zelenila, ukidanja kioska na sve strane, rešavanje pitanja parkinga, ali i slobodnih trotoara za pešake, za očuvanje Kalenić pijace i starih značajnih spomenika kulture Sve to može, jer Vračar može da se voli, jer je on naš dom, samo je neophodno da se uzurpatorska vlast smeni - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati