Beograd

Direktno.rs

27. 01. 2023. 15:33 8

"'Lasta' poklonila milion evra privatniku"

"Državna i beogradska firma poklonila milion evra privatniku. "Lasta" je rešila da svoju firmu "Lastra" proda "Streli" Ub za 3 miliona evra, iako ima ponudu od 4 miliona evra od drugog ponuđača", rekla je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Zvaničan razlog prihvatanja ponude od 3 miliona evra umesto 4 miliona, jeste taj što se povoljniji ponuđač navodno ogrešio o zaštitu podataka firme "Lastra" koju želi da kupi, jer su na sastanku i obilasku "Lastre" uz njega bili njegovi savetnici. Možda se pravi razlog krije u činjenici da je "Lastru" za milion evra manje kupila "Strela" iz Uba, firma bliska SNS-u.

Zahtevamo da Gradska uprava kao jedan od akcionara "Laste" koja je vlasnik "Lastre" zaustavi ovu otimačinu tako što će osigurati da vlasništvo dobije najpovoljniji ponuđač.

Ako to ne učine, moraju da obrazlože zašto su "Streli" iz Uba poklonili milion evra", zaključila je Ana Gođevac, potpredsednica GrO Stranke slobode i pravde Beograd Ana Gođevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati