Beograd

Direktno.rs

26. 09. 2022. 19:10 4

SSP Beograd: Dozovite se pameti dok neko ne nastrada

"Koliko još autobusa treba da izgori da bi SNS gradska vlast prihvatila naš zahtev da se izvrše vanredni tehnički pregledi svih vozila javnog prevoza u Beogradu, a posebno vozila GSP-a", navodi se u saopštenju beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Danas smo doživeli da je izgoreo još jedan autobus GSP-a u Ripnju. Pošto gradska uprava očigledno ne razume šta joj je posao, moramo da se obratimo sa "aman ljudi, šta radite?".

Stranka slobode i pravde Beograd je već više puta apelovala, čak i pismeno zahtevala da se izvrši vanredni tehnički pregled svih vozila. Odgovor je gromoglasna tišina i sve češći požari u vozilima javnog prevoza koji prevoze Beograđane.

Jezivo stanje javnog saobraćaja traje godinama, utopilo se i izgorelo u raznim koruptivnim poslovima. Šta se čeka sa smenom gospodina Krstovića, finansijskog direktora javnog preduzeća i sive eminencije GSP-a, batinaša koji je primenjivao silu na protivnicima SNS-a po Beogradu? Dokle će ovakvi ljudi razarati državna preduzeća?

Evo, molimo vas ponovo, radi građana, da uradite pod hitno tehnički pregled i ne dozvolite da se na ulicama grada voze pokvarena vozila. Ovakvi sistemi zahtevaju da njima upravljaju stručni ljudi, koji će srediti stanje u GSP-u i podignuti nivo poslovanja. Nemojte da uništavate GSP kako bi privatnicima povećavali broj linija", zaključuje se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati