Beograd

Direktno.rs

01. 03. 2022. 21:28 3

A za to vreme u Kliničkom centru buđ i vlaga (VIDEO)

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić hvali otvaranjem renoviranog dela Kliničkog centra, drugi deo koji režimski mediji nisu snimili i koji nije renoviran, podseća na srednjevekovne zatvorske ćelije. Pacijenti sede u "hodnicima strave", rizikujući da dodatno obole od nehumanih i katastrofalnih uslova u kome se ovaj deo Kliničkog centra nalazi.

- Čekanje na pregled u nehumanim i poražavajućim uslovima za obolele ljude. Klinika za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma. Univerzitetski Klinički centar Srbije - napisao je član NUNS-a Marko M. Dragoslavić na Tviteru, podelivši video snimak uslova u kome se ovaj deo KCS nalazi.

Na snimku se vide ruinirani, buđavi i vlažni zidovi koji su gotovo u fazi raspadanja. Sramota je da se Klinika za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma nalazi u ovakvom stanju, jer u ovo zaista uslovi nedostojni čoveka. Za to vreme vlast se hvali uspesima, a pokušava da zamaskira da zapravo sve što uradi, uradi polovično, pa prikaže kao nešto epohalno. Klinika je u ovakvom stanju već godinama, pa izgleda da vlast nema želju da bar malo normalizuje uslove.

A građani nek se strpe i sačekaju neka bolja vremena, a do tada ovaj deo Kliničkog centra čekaće neko novo predizborno obećanje.

Ili možda neće, sve zavisi od izbora građana...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati