Beograd

Direktno.rs

09. 10. 2021. 17:03 41

Trećina Beograđana se smrzava, Vesić i Bajatović se sprdaju!

U prvom ledenom danu, najmanje trećina Beograđana se smrzava jer toplane "Dunav", "Mirijevo", "Konjarnik" i "Medaković" danas ne rade! Za to vreme Vesić i Bajatović se međusobno optužuju ko je kriv za "nezapamćenu bahatost i drskost" nadležnih u Gradu Beogradu i Javnom preduzeću "Srbijagas".

Kvar koji danas sanira "Srbijagas" desio se još u junu ove godine. Tada su ga samo zakrpili, a do sada je mogao da bude saniran 100 puta.

Pre nekoliko dana Grad Beograd je sopštio da započinje sa toplim probama centralnog daljinskog grejanja, da će ispuniti svoju zakonsku obavezu i da će stanovi Beograđana biti topli s obzirom na ledene dane. Na žalost, najmanje trećina Beograđana se danas smrzava iako cele godine plaća grejanje koje po zakonu mora da startuje kad su spoljne dnevne temperature ispod 12 stepeni celzijusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 41

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati