Beograd

Direktno.rs

03. 09. 2021. 09:47 2

CLS: Novi bulevar od nigde do nigde

Usvajanjem plana na poslednjoj sednici Skupštine grada Beograda o pretvaranju Prvomajske ulice u Zemunu u bulevar sa 4 trake, ali bez proširenja ključne ulice Tošin bunar u nastavku, gradske vlasti ne rešavaju nijedan saobraćajni problem Zemunaca i prave još jedan bulevar od nigde do nigde - piše u saopštenju Centra za lokalnui samoupravu.

Ovi radovi bi bili korak napred, da iza njega stoji plan razvoja čitave saobraćajne i urbanističke celine, što ovde nije slučaj. Samo se dodaje kapacitet u Prvomajskoj, koji će se brzo zakucati u Tošinom bunaru.

Očigledno je namera gradskih vlasti da uoči izbora u prestonici otvore što više gradilišta, kako bi se trošile pare i stvorio privid rada, ali sve to ne rešava nijedan problem Beograđana.

CLS će predložiti novim gradskim vlastima da umesto ovoga naprave moderni Zemunski bulevar, koji će se od Brankovog mosta nadovezivati na Bulevar Mihajla Pupina, a onda proširenom Ugrinovačkom voditi do starog Novosadskog autoputa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati